Barcka!!!!!!!

Nehe ännu en lördag har gott snart söndag och sen måndag och så vidare tiden går för fort hoppas inte sommaren går lika fort iaf=) har fixat in en Pop up my Cbox här uppe i vänstra hörnet ett litet Plank som man gärna får skriva några rader och härja till på om man känner för det ;)... har vart hos bea´s farmor i dag för hon fyllde år det var trevlikt:) fan tänk själva när man är typ 90år undrar vad man gör då haha:P inte för jag tror jag blir så gamal men kan ju altid föråställa sej:P hah..

Kusin ida fyllde tant idag så grattis till henne..
Är sugen på att gadda mej igen vill upp till sthlm och göra det för jag har hittat några som är underbart duktiga helt sjukt att man kan hölla på att rita så bra som en del gör asså själv nöjer jag mej med sträk gubbar.. :) men har en sak som jag vill dra hela sidan eller på hela vänstra armen men tror att det blir sidan självklart ska det göra skit ont där men man får bita ihop och se glad ut:) nej fan längtar till huset som fan ska till banken på måndag och härja om jag inte redan sakt det :P? men men ska hoppa ner i sängen breve bea en sväng och glo på en film=) eller någe; )

Hare bäst!

Det kommer bli kul=)

Men ändå läskit man har ju köpt hus;) det är på slut ändan nu så nästa vecka är man hus ägare och till den första maj kan man flytta in:) hoppas man trivs? för jag trivs inte så mycket i lägenhet har alltid bott i hus i hela mitt liv men det är ju en annan sak att äga än att bara hyra för hyr man då kan man flytta när man vill :P men att äga måste man ju massa annat innan man kan flytta igen :P fast tror det inte blir några problem:) det är skit snyggt och frächt kök+grovkök på nedreplan och två sov rum duch. och övre plan är det två sov rum och tv-rum och bad o duch så det är rätt stort än då så hela familjen får plats:) och det är ju bastu på nedre plan det höll jag på att glöma ;) så det ska bli spänande att få flytta det har det aldrig vart förut iaf inte så här mycket :) så det ska bli grymnt!

Höller på med MC kortet som fan!! bara dessa tider som drar ut på det:( har ju köpt in en husberg motard 650 så det går rätt bra på bak hjulet vill jag säga=) men ska lämna in den så att dom får sätta på el start=) skulle ha gjort det i veckan men blev skit väder så jag gjorde inte.. får bli nu i veckan som kommer istället=)

ÅHH jobbet haha börjar känna att man vill ha semerster nu ska bli ass skönt med ledigt och massa sommar:) varför födes man i ett vinter land för?? nej tack till kallt skit snö mm... varför kan det inte bara vara sommar 24/7 för haha..

Nej nu ska jag slänga mej en stund framför tv;

10-04-2010

Hmm ja jag säger då det! vänta och se....

Idag ska jag hem till min Älskade mamma och röja undan massa saker i huset vad som ska sparas osv.. för det ska säljas till sommaren lär väl ha rätt mycket att röja bort allt man har samlat på sej genom åren man bodde hemma haha och sen ska jag kolla om min motard är klar:D:D:D så drar man säkert en vända med den ;)


Slänger många tankar till min kompis jimmy och hans familj hatar när sånt händer!

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer dax att sparka igång dagen och låsas som inget...

RSS 2.0