Showtek!

This is what i love,
And can´ t stop loving.
Get wasted at parties, from 9´til 7 in the morning.
I live for the music,  Rolling  blunts, Feeling high, Getting loaded,
Or take some pills and go to LA-LA-LAND.

Spending all my money on dope and on extreme high price tickets,
But in the end it´s all worth it.
I like to live in my own world!
Fuck regular life...Fuck a 9-to-5 job.
I´m toed to enjoy every moment,

Every hour, every minute, Thats what i do on
fridays and saturdays.
Why should i take life so seriously?
I just want do what i like to do, Being far from reality.
Cause i can´ t stand society this is my own world,
I just want to hear the music.

I think the whole system fucking sucks,
Everybody is working their fucking ass off during the week,
Getting totally fucking stressed out.
So whats wrong and what´ s right?
I Live for the weekend, I live for HARD STYLES, I live for HARDSTYLE BABY......


COME ON..... LET´S GO!!





Kan drömmen bara ta slut någon gång!

Drömmen jag har är lite kostig och den försviner alldrig... det är bara två händer i mörkret jag ser och din röst jag hör.. och jag vet inte vem du är.. kan drömmen bara ta slut någon gång så att jag får se dej för jag vet...  Det ända drömmen handlar om är att du kommer med dina händer ur mörkret och tar mina och sitter och pratar med mej..
image16

så snälla vissa dej :P hahah

Kanske en annan dag!

Har inte skrivit på ett tag men nu ska jag göra det.. Måndag tisdag onsdag bara massa jobb.. Torsdag : vakna hoppa in i duchen och sen åkte jag till becca och fika hela dan fast det bara skulle vara några timmar:p sen ringde garbbarna att man skulle komma åkte hem till phile på lite för krök.. Och sen vart det krogen.. var väll världelöst igentligen men det var kul att min ny funna vän kom:P hehe..

Fredag: Vakna eller jaa sov inte mkt kan jag ju säga för alex härja sönder i sängen haha måste du somna med en hand på mitt bröst haha.. jaja var väll mysikt.. Vakna iaf fall med en jätte hund som gosa med mina fötter så jag våga knappt flytta på mej:P.. sen så Gick jag hem till phile och han bor på anndra sidan stan så det vär väll jobbit att gå! fast det var skönt oxå tror jag:) med en lite promenad.. hämta lite grejer så fick man sen åka till malmköping till forsbergarna och sen till flen där bowla vi sönder jag och carro var väll skit dåliga haha men det var kul! sen tillbax till malmköping och festa :D jag vart väll skit full haha men det var bara skönt då slapp man kylan när man skulle hem:)

Lördagen: Vakna av att carro börja röra på sej vi halv 9 sen drog hon upp mej.. så gick vi till hasse och agneta och käka frukost:) var inte så hunrig då asså:P så jag somna på soffan där :P vakna vid halv ett åkte hem och sov:P.. föresten måste jag säga att det var skit kul att träffa er saknar er i bland:'(.. men iaf så sov jag när jag kom hem vakna ducha käka påsk middag med mamma och brosan och lite släkt.. var väll gott sen ringde grabbarna och sa dom var klara så vi åkte till eskilstuna igen och börja festa :P ut på krogen som var värdelöst igen årkar inte med det där asså:P har blivit lite mkt nu;) men det är väll kul:D..

Söndag: Vakna igen haha:P åkte hem käka massa mat.. kolla på en film och somna sen har jag bara legat i sängen hela dagen:) under mitt underbara täke :D och sen duschat och nu sitter jag här.. ska bara kolla på film hela natten=) och det blir inge jobb i morgon för det är ju röd dag:D.. härlikt..!


Har ett litet problem tror jag men jag är inte säker för jag tror ju inte att jag är beroende för jag har haft det sen onsdagen och det känns fan bra=) men på tisdagen så ska jag snaka med någon så får vi se sen=) men jag tror att jag bara måste låtabli och det borde inte vara så svårt:P


Och du lilla du jag vill inte såra dej eller någe men det du bad mej om kan jag inte ge dej.. Tror att jag inte kan ge det till någon jusst nu!


jaja årkar inte skriva mer vill äta lite nu:) men alla glada får hade bra..=)


PS, Jag lovar att sluta nu..

Det var väll en bra helg!

jaha lite om helgen då..: i fredags vart det poker med grabbarna.. jag vann! :) och dom anndra ska vara poker mäniskor hehe :P.. sen vara det mässt massa prat om allt och ingenting.. men det var kul!

Lördagen

vakna vid halv 12 var skit trött:P fatta inte att jag inte sov vidare men det jorde man inte.. på kvällen åkte man in till e-tuna.. festa sönder :) Och så träffar man ju Becca det var ju skit länge sen.. skit kul att få träffa dej faktist:) och det roliga var ju att du inte kunde sluta le hehe :P.. men krogen vi var på den var ju skit dålig fasst det var ju roligare sen men iallafall.. ge mej lite hardstyle:D.. och det vart massa mys:) jag hade väll tanken..;)


jaja ska försöka jobba i dag men det får man se då fasst skulle behöva lite extra pengar för det dör man ju inte av..

hare bra alla glada.. för det är jag:P

PÖSS!

PS. längtar till 26 juni jag och jimmy K drar till GBG och härjar med millencolin:D

.....

Lite om helgen.. har vart hos phile hela helgen vart massa festa haha tror jag ska ta en helg och bara tare lungt tror jag är dax för det känner jag:P men det värsta är att det är lön på fredag haha så det lär inte bli lungt då heller om jag känner mej rätt men jag ska försöka iaf mer kan man inte göra..
haha tjejer är galna!

Och jag och alex ska på vissning imorgon tisdag:) på en 3,a  helt nyrenuverad och öppen spis och grejer så jag hoppas den är bra och att man tar den så man får flytta här ifrån hålan:)

En fråga bara vart kan man få tag på kölapps maskin? haha:P
eller vad heter det igentligen? har sökt på det men hittar ingen..


och nu är det måndag så det blir jobba hela veckan..
så alla får hadet bra så länge!

I dag är det måndag

Och det betyder jobba:( vill inte jobba årkar inte vill bara få sova lite till.. snälla=)
har intre mkt att skriva i dag är rätt trött hehe;)

ha en bra dag.

4 underbara dagar!

Har festat nu i 4 dagar var så jävla kul:D har träffat mkt underbart folk haha men nu är det slut på det man ska ju börja jobba igen på måndag och så är man tillbaka på dax door efter två veckors ledikt kan man väll säga:P så det känns lite tråkit men det ska bli skönt oxå att få börja jobba igen..


Annars så försöker man väl ändra lite på sitt liv men det går segt måste ju hända någe snart.. men man har väl sej själv att skylla antar jag  så man får jobba lite hårdare på det tycker jag:)

Nej nu ska jag krypa ner under täket och kolla på lite film är ganska slut.. haha alla är ju galna:P


image14

Tack för en underbar helg grabbar :D



RSS 2.0